تکشو
به دنیای تکنولوژی خوش آمدید...
 
 
جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, :: 12:20 ::  نويسنده : ابوالفضل
‌ سونی اریکسون این بار در نمایشگاه IFA سال 2011 گوشی Xperia Arc S را معرفی کرد. گوشی سونی اریکسون Xperia Arc S مدل پس از Xperia Arc می‌باشد که به خصوص از نظر ظاهری تفاوت خیلی زیادی با آن ندارد ولی این بار با پردازنده‌ی بسیار قدرتمند 1.4 گیگاهرتزی همراه شده که طبق ادعای سونی اریکسون عملکردی تا حدود 25 درصد سریع‌تر را ارایه می‌دهد. Arc S نیز همانند Arc مجهز به نمایشگر 4.2 اینچی لمسی خازنی می‌باشد و از دوربین 8 مگاپیکسلی بهره می‌برد و درضمن ابعاد و وزن دقیقا یکسانی هم دارند. هر دو نیز از سیستم عامل کاملا حرفه‌ای Android 2.3 معروف به Gingerbread بهره می‌برند. به هر صورت همانطور که گفتیم تفاوت عمده‌ی Arc و Arc S در پردازنده‌ی قدرتمند 1.4 گیگاهرتزی Arc S در برابر پردازنده‌ی 1 گیگاهرتزی Arc می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد Xperia Arc S، با ما در نقد و بررسی آن همراه شوید.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 117 گرم
پردازنده: Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255T Snapdragon 1.4GHz
حافظه: حافظه داخلی 320 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع LED-Backlit LCD - اندازه 4.2 اینچ - 480 × 854
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), Planned Upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 460 ساعت - زمان مکالمه 7:25 ساعت
Sony Ericsson Xperia Arc S
:: نقد و بررسی Sony Ericsson Xperia Arc S
همانند مدل قبلی یعنی Xperia Arc که ویژگی اصلی آن در طراحی منحصر بفرد قوس‌دار و مد پسند آن بود، Xperia Arc S نیز از همان طراحی زیبا بهره می‌برد و بدون شک یکی از خوش ساخت‌ترین گوشی‌های هوشمند آندروید موجود در بازار می‌باشد. بنابراین بسیاری از نظراتی که درباره‌ی Arc داده بودیم در مورد این گوشی هم صادق است. مثلا اینکه ویژگی اصلی و خاص این گوشی؛ بدنه‌ی بسیار باریک 8.7 میلی‌متری قوسی شکل آن می‌باشد که کاملا Xperia Arc و Arc S را دیگر از رقبای خود متمایز می‌سازد. البته این کمینه‌ی قطر در قسمت میانی آن است ولی در ضخیم‌ترین مکان هم قطر آن از 1 سانتی‌متر تجاوز نمی‌کند. سونی اریکسون S Xperia Arc را می‌توان یکی از شیک‌ترین و خوش ساخت‌ترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار ارزیابی کرد. با وجود نمایشگر 4.2 اینچی، طراحی منحصر بفردی دارد و در قسمت پشتی به صورت مقعر طراحی شده. بعلاوهS Xperia Arc بر خلاف بسیاری گوشی‌های ساخت HTC که معمولا خیلی عریض ساخته شده‌اند از نوعی است که آن را بسته شکلاتی می‌نامیم چرا که عرض کم و طول نسبتا زیادی دارد تا بتوانید خیلی راحت‌تر آن را در کف دست نگه دارید. بدنه‌ی پلاستیکی از نوع ضد خش می‌باشد تا در طول ماه‌ها استفاده دوام بیشتری داشته باشد. در کل کیفیت ساخت خیلی عالی است. وزن کلی آن تنها 117 گرم است که باعث می‌شود S Xperia Arc در کل تبدیل به یک گوشی سبک وزن بشود.

یکی از تفاوت‌هایی که ArC S با Arc دارد تنوع رنگ‌هایی است که Arc S در آن طراحی شده است. بنابراین شما می‌توانید برای این گوشی از بین رنگ‌های سفید، آبی تیره، نقره‌ای، سیاه و سفید براق و صورتی انتخاب کنید تا همانند طراحی بسیار شیک و مدرنی که دارد و مناسب سلیقه‌های مختلف قرار می‌گیرد، از نظر رنگ نیز باب طبع افراد مختلف باشد.

در قسمت زیر نمایشگر سه کلید آندرویدی Back, Home, Setting قرار گرفته‌اند. این دکمه‌ها کاملا بزرگ ساخته شده‌اند و عملکردی بسیار عالی و پاسخگو را ارایه می‌دهند. با این حال تنها نقطه‌ی ضعف آن‌ها را می‌توانیم در عدم وجود نور پس زمینه برای برچسب‌های معرف بدانیم که بدین صورت در صورت عدم آشنایی، در تاریکی تشخیص عملکرد آن‌ها ممکن نخواهد بود.

راکر کنترل صدا، دکمه‌ی شاتر دوربین و پورت Micro USB در لبه‌ی سمت راست دستگاه قرار گرفته‌اند و این در حالی است که جک 3.5 میلی‌متری هدفون دقیقا در جهت مخالف و لبه‌ی سمت چپ قرار دارد. همچنین پورت‌های HDMI و Power/Lock برای روشن، خاموش و یا قفل کردن گوشی در لبه‌ی بالایی هستند.
نقد و بررسی Sony Ericsson Xperia Arc S
:: نقاط قوت و ضعف

پردازنده‌ی کاملا قدرتمند 1.4 گیگاهرتزی
موجود بودن در رنگ‌های مختلف
بهره‌گیری از طراحی بسیار عالی و منحصر بفرد Xperia Arc
دوربین 8 مگاپیکسلی کاملا با کیفیت و پیشرفته با سنسور Exmor R CMOS
قابلیت عکاسی پانورامای سه بعدی (3D Sweep Panorama)
پشتیبانی از کارت حافظه جانبی حداکثر تا 32 گیگابایت
بهره‌گیری از سیستم عامل Android 2.3.4
درگاه HDMI
بلندگوی قدرتمند
پشتیبانی از Wi-Fi و DLNA


عدم افزایش حافظه‌ی RAM از 512 مگابایت به 1 گیگابایت
فقدان دوربین دوم جهت مکالمات تصویری
عملکرد متوسط صفحه نمایش در زوایای مختلف
:: مدلهای مشابه




جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, :: 12:17 ::  نويسنده : ابوالفضل
:: نقد و بررسی Sony Ericsson Xperia X10 Mini Gold
گوشی سونی اریکسون Xperia X10 Mini ترکیب بسیار خوبی از اندازه‌ی جمع و جور به علاوه‌ی توانایی بالا می‌باشد. شاید بتوان به جرات آن را بهترین گوشی تلفن همراهی نامید که در ماه‌های اخیر به بازار آمده است. این گوشی کاملا سبک وزن می‌باشد و همچنین به خاطر اندازه‌ی مناسب به راحتی در جیب جای می‌گیرد. ممکن است اگر به دنبال گوشی دیگر با این امکانات باشید بزرگتر و سنگین‌تر باشند. سونی اریکسون دو گوشی کاملا مشابه با نام‌های Xperia X10 Mini و Xperia X10 Mini PRO را معرفی کرده است. تنها تفاوت آن‌ها این است که دومی مجهز به صفحه کلید کشویی QWERTY می‌باشد. در عوض Xperia X10 Mini کوچکتر است. این گوشی از سیستم عامل Android نسخه‌ی 1.6 بهره می‌برد. از دیگر ویژگی‌ها X10 Mini می‌توان به دوربین 5 مگاپیکسلی، نمایشگر لمسی 2.55 اینچی QVGA و GPS اشاره کرد.

شبکه و امکانات اتصالاتی
گوشی Sony Ericsson XPERIA X10 Mini از هر دو شبکه‌ی 2G و 3G پشتیبانی می‌کند. کاربران شبکه‌ی 2G می‌توانند در باندهای GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 از آن بهره ببرند. در حالی که کاربران شبکه‌ی 3G باید در باندهای HSDPA 850 / 900 / 2100 از آن استفاده نمایند. بنابراین از نظر اتصال به شبکه این گوشی کاملا قدرتمند و پیشرفته به حساب می‌آید. از نظر اتصالاتی هم این گوشی از فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای چون Class 10 GPRS و EDGEبهره می‌برد که آن‌ها می‌توانند گوشی را به ترتیب با سرعت‌های 32 و 48 و 236.8 کیلوبیت بر ثانیه به شبکه متصل نمایند. با استفاده از فن‌آوری Wi-Fi نیز می‌توان به اینترنت محلی پرسرعت بی‌سیم دسترسی پیدا کرد.

نمایشگر
شکل و نمای ظاهری یک گوشی تلفن همراه همواره به عنوان شاخص اصلی مورد توجه خریداران قرار می‌گیرد. سونی اریکسون Xperia X10 Mini را می‌توان گوشی نامید که طراحی بسیار خوب ظاهری را همراه با امکانات بسیار خوب دارا می‌باشد. تمام قسمت جلویی گوشی توسط نمایشگر لمسی آن در بر گرفته شده است. در قسمت بالای نمایشگر لوگوی Sony Ericsson قرار دارد و در زیر آن نیز Xperia درج شده است. اندازه‌ی نمایشگر 2.55 اینچ و نوع آن TFT Capacitive می‌باشد. رزولوشن آن 240 × 320 پیکسل می‌باشد و 16 میلیون رنگ را ارایه می‌کند. از بعضی ویژگی‌های این نمایشگر می‌توان به سطح ضد خش، واسط کاربری Timescape UI و سنسور شتاب سنج برای چرخش خودکار تصویر اشاره کرد. ویجت‌ها و آیکون‌ها می‌توانند طبق سلیقه‌ی کاربر چیده شوند.

حافظه
امروزه هر گوشی تلفن همراه پیشرفته‌ای نیاز به پشتیبانی حافظه‌ی خوب دارد. این گوشی نیز که از امکانات نرم‌افزاری بالایی برخوردار است از 128 مگابایت حافظه‌ی داخلی بهره می‌برد که برای ثبت کلیه‌ی اطلاعات تماس‌ها به صورت نامحدود کافی می‌باشد. به علاوه از یک کارت حافظه‌ی 2 گیگابایتی MicroSD به صورت همراه برخوردار است و توانایی پشتیبانی از کارت حافظه‌ی MicroSD تا 16 گیگابایت را نیز دارد.

دوربین
این گوشی مجهز به یک دوربین 5 مگاپیکسلی می‌باشد و اندازه‌ی تصاویر گرفته شده توسط آن 1920 × 2560 پیکسل است. این دوربین کیفیت بسیار خوبی را ارایه می‌دهد و از دیگر امکانات آن می‌توان به فلاش LED، فوکوس خودکار و Geo-Tagging اشاره کرد. بنابراین اطلاعات دقیق مکانی توسط GPS به همراه هر عکس ثبت می‌شود.

دیگر امکانات سرگرمی
پخش کننده‌ی موسیقی این گوشی از توان و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و توانایی پشتیبانی از فایل‌هایی با فرمت‌های MP3, eAAC+, WMA, و WAVرا دارد. پخش کننده‌ی ویدیویی نیز از فرمت‌های MP4, H.263, H.264, و WMVپشتیبانی می‌کند. از برنامه‌های نصب شده بر روی گوشی می‌توان به Google Talk, Gmail, Google Maps, Google Search, و YouTube اشاره کرد. شارژدهی باتری در مود 2G برای مکالمه و زمان انتظار به ترتیب 4 ساعت و 285 ساعت می‌باشد. در مود 3G نیز می‌تواند 3 ساعت و 30 دقیقه برای زمان مکالمه و 360 ساعت برای زمان انتظار شارژ بدهد. این گوشی مجهز به گیرنده‌ی رادیو FM نیز می‌باشد.

ابعاد جمع و جور، وزن سبک، ظاهر زیبا و امکانات فراوان
نمایشگر لمسی 2.55 اینچی TFT Capacitive
دوربین 5 مگاپیکسلی به همراه فوکوس خودکار و فلاش LED
GPS
فن‌آوری 3G
گیرنده‌ی Wi-Fi
پخش کننده‌ی موسیقی با توانایی پشتیبانی از فرمت‌های MP3, eAAC+, WMA, و WAV
پخش کننده‌ی ویدیو با توانایی پشتیبانی از فرمت‌های MP4, H.263, H.264,
گیرنده‌ی رادیو FM

غیر فعال بودن بلوتوث
عدم پشتیبانی از زبان فارسی




جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, :: 12:13 ::  نويسنده : ابوالفضل

Sony Ericsson Xperia X10یک گوشی 3G با نمایشگر بزرگ و لمسی می‌باشد که با طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های ارتباطی و مدیا همراه شده است. این گوشی که پس از مدل موفق Xperia X2 تولید شده، در دو رنگ زیبا و خیره‌کننده‌ی سفید و مشکی موجود می‌باشد. علت اینکه چرا به یک‌باره کمپانی از X2 به X10 جهش اسمی داشته است مشخص نیست؛ احتمالا بدین خاطر بوده که با مدل نوکیا X3 تشابه اسمی پیدا نکند البته Xperia X10 به نام‌های Xperia X3 و Rachaelهم شناخته می‌شود. ابعاد X10 عبارتند از: ضخامت 3.1 سانتی‌متر، عرض 3.6 سانتی‌متر و 9.11 سانتی‌متر ارتفاع آن است، که از ضخامت آن می توان فهمید که با یک گوشی باریک روبرو هستیم.
سونی اریکسون Xperia X10 به همراه باتری موجود در آن سرجمع 135 گرم وزن دارد. یک نمایشگر 4 اینچی لمسی نیز بر روی این گوشی موجود می‌باشد، که دقت 854 × 480 پیکسل را ارایه می‌دهد. این نمایشگر بزرگ لمسی، توانایی ارایه‌ی تصاویر تا 65K رنگ را دارد، که کاربر می‌تواند با قلم و انگشتان دست به راحتی با این صفحه‌ی لمسی کار کند و مانند بعضی دیگر از مدل‌های گوشی که صفحه‌ی لمسی آن‌ها فقط انگشت دست را می‌پذیرند نیست. این گوشی دارای قابلیت لمسی کنترل اشاره‌ای است که با دکمه‌ی Infinite همراه شده است. Infinite این امکان را به کاربر می‌دهد تا فقط با لمس این دکمه دسترسی آسان و سریع به تمام ارتباطات خود از طریق Timescape™ و به تمام مدیاها از طریق Mediascape™ را داشته باشد همچنین کاربر می‌تواند از قابلیت‌های لمسی دوستانه مانند پد دکمه‌ها و صفحه کلید کامل QWERTY بر روی نمایشگر استفاده‌ی کامل ببرد. سونی اریکسون Xperia X10 از یک سیستم‌عامل گوگل مبنای آندروید نسخه‌ی 1.6 استفاده می‌کند. این سیستم‌عامل آندروید از طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی مورد نیاز کاربران پشتیبانی می‌کند و کاربر می‌تواند اوقات خوشی را با بسیاری از برنامه‌های سرگرم‌کننده‌ی X10 سپری کند.
فناوری 3G HSDPA و HSUPA این گوشی به کاربر اجازه‌ی دسترسی سریع به اینترنت، سرعت بالای دانلود و پهنای باند وسیع را می‌دهد. X10 از Bluetooth® نیز پشتیبانی می‌کند و دارای پورت MiniUSB می‌باشد که توانایی انتقال فایل با سرعت بالا پس از اتصال به دستگاه‌های سازگار را دارد. فناوری EDGE به کار رفته در آن به کاربر امکان تجربه‌ی انتقال فایل با سرعت بسیار بالا بین گوشی خود و دیگر دستگاه‌ها را می‌دهد. سونی اریکسون اکسپریا X10 مجهز به فناوری WLAN WiFi™ می‌باشد که کاربر می‌تواند با استفاده از یک سرویس دهنده‌ی اینترنت بی‌سیم محلی، به اینترنت پرسرعت بر روی گوشی خود دسترسی پیدا کند. این گوشی دارای 1 گیگابایت حافظه‌ی داخلی و یک کارت حافظه‌ی همراه SanDisk MicroSD™ (TransFlash) ، 8 گیگابایتی است همچنین X10 قابلیت ساپورت کارت حافظه SanDisk MicroSD™ (TransFlash) تا سقف 16 گیگابایت را دارد. این گوشی می‌تواند در سه باند 900، 1700 ، 2100 HSDPA و چهار باند 850، 900، 1800 ، 1900 GSM کار کند.
اما به سراغ ویژگی Timescape™ می رویم. این فناوری به کاربر اجازه می‌دهد تا همه‌ی ارتباطات خود را به یکدیگر و با هر کانتکت و در یک جا لینک کند، این بدین معناست که کاربر می‌تواند تمام ایمیل‌ها، تصاویر، پیامک ها، FaceBook و Twitter مربوط به هر کانتکت را الصاق شده به همان فرد مورد نظر داشته باشد. Timescape™ ارتباط با دوستان و همکاران را بسیار مفرح می‌سازد. یک سرویس مجتمع پیام فوری، Push Mail، پیامکی و پیامک مولتی‌مدیا نیز بر روی آن موجود می‌باشد، پیام فوری یا همان چت امکانی است که به کاربر اجازه می‌دهد تا با کاربران دیگر در هر کجای دنیا که باشند ارتباط نوشتاری برقرار کند بدون اینکه متحمل هزینه‌ی زیاد پیامک شود. شما می‌توانید به اینترنت دسترسی پیدا کنید و از سایت Youtube و قابلیت RSS موجود بر روی مرورگر خود استفاده کنید. دستگاه GPS داخلی موجود بر روی آن به کاربر اجازه می‌دهد تا علاوه بر تشخیص موقعیت مکانی خود با استفاده از Google Map نیز راه خود را پیدا کند، همچنین می‌توان با استفاده از ویژگی به نام Geo-Tagging موقعیت مکانی و زمانی همراه دیگر اطلاعات عکس‌های گرفته شده توسط دوربین گوشی را بر روی حافظه‌ی گوشی ذخیره کرد. شما می توانید بسته به نیاز خود گوشی را بر روی مود Flight یا نرمال قرار دهید، مود Flight به شما اجازه می‌دهد تا در هنگام سفر با هواپیما یا حضور در مکان‌هایی که استفاده از تلفن همراه ممنوع است و گوشی باید به خاطر امواجی که دریافت و یا ارسال می‌کند خاموش شود، گوشی را در حالت Fligh Mode قرار داده و آن‌را خاموش نکنید و از امکانات گوشی مانند گوش کردن به موسیقی، تماشای عکس یا فیلم، ضبط صدا، بازی و دیگر امکانات که نیازی به شبکه ندارد استفاده کنید.
ویژگی Mediascape™ به کاربر اجازه می‌دهد تا همه‌ی پرونده‌های صوتی و تصویری از جمله موسیقی، عکس، ویدیو و غیره را یک جا داشته باشد، این قابلیت باعث می‌شود تا کاربر بتواند به تمام مدیاهای خود از طریق حافظه‌ی موبایل، YouTube و حتی Play Now دسترسی پیدا کند. Xperia X10 دارای یک پخش کننده‌ی موسیقی شگفت‌انگیز است که توانایی پخش با کیفیت و صدای بلند انواع فایل‌های صوتی را دارد. مدیاپلیر آن می‌تواند رنگ‌های مختلف و جذابی را به خود بگیرد، دوربین خارق‌العاده‌ی 8.1 مگاپیکسلی آن توانایی گرفتن عکس‌های بسیار با کیفیت را دارد و ویژگی‌های بسیار خوبی را نیز در هنگام ضبط ویدیو ارایه می‌دهد. بعضی دیگر از ویژگی‌های دوربین آن شامل فوکوس خودکار، زوم 16 برابر دیجیتال، کنترل فوکوس لمسی، لرزش‌گیر دست، فناوری تشخیص لبخند و چهره، درج موقعیت مکانی و زمانی بر روی عکس، تشخیص چهره و فلاش LED می‌باشد. ضبط کننده‌ی ویدیوی آن نیز دارای تعداد زیادی از تنظیمات است که کاربر می‌تواند به دلخواه در آن‌ها تغییر ایجاد کند و بهترین تصاویر را بدست آورد. پخش کننده‌ی ویدیویی آن توانایی پشتیبانی از فایل هایی با فرمت‌های MPEG4، WMV،H263 ، H264را دارد. گوشی Sony Ericsson Xperia X10 یک گوشی کاملا عالی می‌باشد که پر از ویژگی‌های چند رسانه‌ای شگفت‌انگیز است که عضو افتخارآوری برای خانواده‌ی XPERIA محسوب می‌شود.

سیستم‌عامل آندروید نسخه‌ی 2.1
دارای قابلیت‌های Timescape و Mediascape سونی اریکسون
سیستم موقعیت‌یاب ماهواره‌ای GPS
نمایشگر لمسی 4 اینچی خازنی (TFT Capacitive TouchScreen) با کیفیت 65K
مجهز به فن‌آوری Wi-Fi
دوربین 8.1 مگاپیکسلی با قابلیت زوم دیجیتال 16X به همراه فوکوس لمسی و فوکوس اتوماتیک، لرزش‌گر دست، قابلیت تشخیص لبخند و چهره و قابلیت ثبت موقعیت زمانی و مکانی عکس گرفته شده بر روی آن
ضبط کننده‌ی ویدیویی با کیفیت به همراه چراغ مخصوص برای ضبط ویدیو
پخش کننده‌ی قوی مدیا به همراه مدیا آرت
فن‌آوری 3G HSDPA و HSUPA
Push Mail

فاقد گیرنده‌ی رادیو FM




جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, :: 12:6 ::  نويسنده : ابوالفضل

طراحی و ساخت
اولین بار که این گوشی را دیدیم به واقع متعجب شدیم. علت اصلی این تعجب، ابعاد عجیب و منحصر به فرد این گوشی بود. با اینکه سامسونگ با تولید گوشی‌های سری Note قصد داشت یک دستگاه مابین گوشی و تبلت ها را تولید نماید، اما در واقع این LG است که با تولید Optimus VU به این هدف نائل گشته است. در واقع، این گوشی شباهت زیادی به تبلت ها دارد، چرا که طراحی آن به گونه ایست که با عرض زیاد خود، در واقع یکی از عریض‌ترین گوشی‌های موجود در جهان به شمار می‌رود. اما به همان نسبت که ما از دیدن آن متعجب شدیم، شاید دیگران هم با دیدن این گوشی در کنار گوش افراد در حال مکالمه متعجب گردند و تصور نمایند که شاید یک تبلت با قابلیت مکالمه در دست شخص دیده‌اند. اگر در حالت خوش‌بینانه بتوانیم بگوییم که افراد دارای دست‌های بزرگ قادر خواهند بود با گلکسی نوت با یک دست شماره گیری نمایند، اما به واقع حتی برای همان افراد هم ما تصوری مبنی بر امکان کار و شماره گیری با یک دست با Optimus VU را نداریم. پهنای این گوشی کاملا در تضاد با اعتقاد اپل مبنی بر سایز 3.5 الی 4 اینچ استاندارد صفحه نمایش برای کار با یک دست است . در ضمن، برای حمل و نقل این گوشی هم نمی‌توان بر روی جیب‌های شلوار جین حساب کرد. اما اگر بزرگی این گوشی یک نکته منفی برای شما محسوب نمی‌گردد باید بگوییم که سبکی و باریکی آن بسیار کاربردی و خوش آیند است. قاب پشتی این گوشی با اینکه از جنس پلاستیک است، اما به علت بافت موجود بر روی آن، علاوه بر جلوه خوبی که به گوشی بخشیده است، از لیز خوردن آن از دست نیز جلوگیری می‌نماید. اما در کنار همه این‌ها، حالت فلزی قاب دور بدنه و البته کلید های استیل موجود در قاب، بر زیبایی گوشی افزوده‌اند. در لبه بالایی گوشی، کلید پاور به همراه درگاه microUSB همراه با درب کشویی فلزی و کلید انحصاری Quick memo و البته جک 3.5 میلی متری صدا قرار گرفته‌اند. در لبه سمت چپ هم شکاف سیم کارت وجود دارد که البته توسط درپوشی مخفی گردیده، و نهایتا کلیدهای کنترل صدا نیز در سمت راست گوشی تعبیه گردیده‌اند. بر روی قاب پشتی گوشی هم دوربین به همراه فلاش LED محصور در یک قسمت فلزی به همراه بلندگو و یک لوگوی LG به چشم می‌خورند که منظره خوبی را برای قاب پشتی گوشی به وجود آورده‌اند. در زیر صفحه نمایش هم 4 کلید کنترلی خازنی وجود دارند. در ضمن، همراه با گوشی یک کیف بسیار شکیل و زیبا و البته خوش کیفیت نیز قرار دارد که با استفاده از آن، نه تنها گوشی محافظت می‌گردد، بلکه بر زیبایی آن نیز به طور محسوسی افزوده می‌گردد. در کل، از نظر کیفیت ساخت عملکرد ال جی در مورد این گوشی رضایت بخش بوده است و از لحاظ طراحی نیز، به نظر ما طراحی Optimus VU زیبا و شکیل است، با این حال نظر در مورد زیبا بودن یا نبودن این گوشی را به شما می‌سپاریم.

صفحه نمایش
صفحه نمایش این گوشی یک صفحه نمایش 5 اینچی از نوع IPS LCD می‌باشد. رزولوشن این صفحه نمایش 1024×768 پیکسل می‌باشد که همانند آیپد مینی است. روشنایی صفحه نمایش بسیار خوب و قابل تقدیر است، به طوری که به راحتی در زیر نور مستقیم آفتاب و در شرایط نوری قوی نیز می‌توان با آن کار کرد. تراکم پیکسلی آن نیز 256ppi می‌باشد که باعث می‌گردد که پیکسل‌ها را حتی با دقت فراوان نیز مشاهده ننمایید. اما عجیب است که این صفحه نمایش با وجود بهره بردن از پنل IPS، عملکرد متوسطی را در زوایای مختلف به نمایش می‌گذارد. اما رزولوشن این صفحه نمایش نسبت تصویر 4:3 را ارائه می‌نماید.با وجود این نسبت تصویر، در هنگام خواندن متون و مرورگری اینترنت لذت فراوانی خواهید برد. اما به واقع برای تماشای ویدئو، چندان مناسب نمی‌باشد. ویدئو یا بسیار کشیده می‌شود و ابعاد نا مانوسی پیدا می‌نماید، و یا اینکه باید سیاهی‌های زیادی را در بالا و پایین صفحه تحمل نمایید. اما در مجموع، صفحه نمایش Optimus VU نیز عملکرد مناسبی را داراست.

قلم Rubberdium
همراه با Optimus VU، یک قلم نیز ارائه گردید که ال جی آن‌را Rubberdium نامیده است. این قلم نه از نظر ظاهری و نه از لحاظ کارایی، شباهت زیادی به قلم Note های سامسونگ ندارد و بیشتر می‌توان آن‌را یک قلم کمکی نامید که در کار با گوشی به کاربر کمک می‌نماید اما قابلیت‌های فوق‌العاده ای ندارد. بیشترین کاربرد این قلم در هنگام کار با برنامه Memo می‌باشد. جایی که یک دفتر چه یادداشت به صورت پیش فرض قرار دارد که می‌توان در آن هر چیزی را به هر شکلی که دوست دارید ثبت نمایید. اما یک نکته منفی در مورد این گوشی، عدم وجود یک شکاف برای قرار گیری قلم در گوشی است که باعث می‌گردد همواره نگران گم شدن قلم باشید.

سخت افزار
Optimus VU از سخت افزار قدرتمندی برخوردار است. چیپ Nvidia Tegra3 به همراه پردازنده چهار هسته ای با فرکانس 1.5 گیگاهرتز و یک پردازشگر گرافیکی ULP GeForce، اجزای تشکیل دهنده سخت افزار این گوشی می‌باشند که به همراه یک گیگابایت حافظه رم، عملکرد بسیار خوب و روانی را به نمایش می‌گذارند. این دستگاه دارای 32 گیگابایت حافظه داخلی است که متاسفانه با عدم پشتیبانی آن از کارت حافظه جانبی، باید به همین مقدار قناعت نمود. با قابلیت پشتیبانی این گوشی از 3G، GPRS، Edge و Wi-Fi، دسترسی به اینترنت از روش‌های گوناگون امکان پذیر خواهد بود. همچنین، ال جی بر روی این گوشی قابلیت DLNA و NFC را نیز قرار داده که در مورد NFC در بخش نرم افزار بیشتر توضیح خواهیم داد. در کل، عملکرد سخت افزاری این گوشی بسیار خوب است و در هنگام مرورگری اینترنت، بازی و یا حرکت در بین منوها، کاملا قدرتمند بودن آن را متوجه خواهید شد.

نرم افزار
نسخه 4 سیستم عامل قدرتمند و محبوب اندروید، سیستم عامل منتخب ال جی برای این گوشی می‌باشد. با وجود این سخت افزار قدرتمند و البته نسخه 4 سیستم عامل اندروید، می‌توان گفت که تقریبا همگی برنامه های موجود برای اندروید را می‌توان به راحتی بر روی Optimus VU نصب و اجرا نمود.باز کردن قفل صفحه نمایش به زیبایی هر چه تمام‌تر و با کشیدن انگشت از وسط یک دایره به طرفین صورت می‌پذیرد که کاملا منحصر به ال جی است. در صفحه اصلی، 5 آیکون دفتر تلفن، تماس‌ها، نوت بوک، پیام‌ها و برنامه‌ها قرار دارند. همچنین 4 میانبر قابل تغییر نیز وجود دارند که می‌توان آن‌ها را به هر برنامه ای تخصیص داد.از خوبی‌های گوشی‌های ساخت ال جی می‌توان به وجود ویجت های متنوع و کاربردی موجود در گوشی‌های ساخت این کمپانی اشاره نمود. در این گوشی هم ویجت های متنوعی وجود دارد. به صورت پیش فرض بیش از 40 برنامه بر روی این گوشی وجود دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به App Manager، Backup، Google Chrome، File Share، Gmail، LG Tag Plus، Maps ، QuickMemo، PolarisOffice، VideoWiz و Weather اشاره نمود. اما یکی از بهترین قابلیت‌های این گوشی، وجود NFC بر روی آن است. ال جی با قرار دادن 3 تگ NFC در داخل جعبه این گوشی، امکان شخصی سازی آن‌ها را به کاربران داده است. به این صورت که کافیست آن‌ها را در محل کار، ماشین و یا منزل خود بچسبانید و تنظیمات هر کدام را نیز مطابق میل خود انجام دهید و مثلا برای محل کار تنظیمات مربوط به Wi-Fi، Data Network، میزان صدا، Wi-Fi hotspot و بلوتوث و برای ماشین تنظیمات مربوط به مسیر یاب، مقصد، بلوتوث و موزیک را شخصی سازی نمود. بدین ترتیب به محض ورود به ماشین یا محل کار و نزدیک کردن گوشی به چیپ NFC موجود، کلیه تنظیمات گوشی مطابق میل شما تغییر خواهد کرد. این یک امکان فوق‌العاده است که ال جی به کاربران Optimus VU هدیه داده است. در کل، از نظر نرم افزاری نیز مشکل خاصی با این گوشی نخواهید داشت. فقط امیدواریم ال جی در مورد Optimus VU سنت شکنی نماید و نسخه 4.1 سیستم عامل اندروید را برای این گوشی دوست داشتنی ارائه کند. در ضمن، با وجود 32 گیگابایت حافظه داخلی، این گوشی یک مالتی مدیا پلیر نیز می‌باشد که می‌توان برای گوشی دادن به موسیقی روی آن حساب نمود. البته پیشنهاد می‌کنیم که برای این کار، از هدفون استفاده نمایید، چرا که کیفیت بلند گو ها چندان رضایت بخش نیستند.

دوربین
اما از نظر قابلیت عکاسی، ال‌جی برای این مدل چیزی کم نگذاشته است. دوربین اصلی این گوشی دارای یک سنسور 8 مگاپیکسلی می‌باشد که قابلیت فیلم برداری با کیفیت FullHD با سرعت 30 فریم بر ثانیه را نیز داراست. همچنین دقت عکس‌های گرفته شده 2448×3264 پیکسل می‌باشند. البته این دوربین امکانات متنوع و خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. از جمله این امکانات می‌توان به فوکوس اتوماتیک، ثبت محل عکس، تشخیص چهره و لبخند و لرزش گیر اشاره کرد. اما به همه این امکانات یک فلاش LED را نیز اضافه نمایید. همچنین فیلم برداری آن نیز Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه صورت می‌پذیرد. در کل عکس‌ها و فیلم‌های گرفته شده با این دوربین بسیار رضایت بخش و با کیفیت می‌باشند.
و در آخر، برای مکالمات تصویری شما یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی در جلوی دوربین تعبیه شده که بسیار کاربردی است.

باتری
باتری موجود بر روی Optimus VU یک باتری 2100 میلی آمپر ساعتی لیتیوم یونی می‌باشد. به نظر می‌رسد که این باتری برای یک گوشی در این سطح مقداری ضعیف باشد. البته در تست‌های ما این باتری تا یک و نیم روز استفاده عادی دوام آورد و جالب اینکه در حالت آماده به کار، بیش از 14 روز شارژ دهی نمود.

جمع بندی
در کل، با یک گوشی جالب، منحصر به فرد از نظر ابعاد و البته قدرتمند از کمپانی LG آشنا شدیم. با اینکه این محصول یک گوشی از کمپانی ال جی است، اما به واقع بی شباهت به یک تبلت نیست و با قابلیت‌های خوب سخت افزاری و نرم افزاری خود، می‌تواند خود را در بین گوشی‌های بازار مطرح نماید. اگر بزرگ بودن گوشی برای شما یک اولویت محسوب می‌گردد، Optimus VU بی شک یکی از برترین گزینه های موجود است. از نظر ظاهری و کیفیت ساخت می‌توان آن‌را حتی برتر از Note II سامسونگ نیز دانست. اما به هر حال، برای کسانی که ابعاد گوشی و امکان کار با یک دست برایشان مهم است، گوشی‌های بزرگ‌تر از 4.5 اینچ اصولا چندان کاربردی نیستند. اما به نظر می‌رسد که این گوشی نیز جزو گوشی‌های موفق کمپانی ال جی قرار بگیرد.

صفحه نمایش 5 اینچی با پنل IPS
وجود قلم و کیف همراه با گوشی
پشتیبانی از NFC به همراه 3 تگ مخصوص
سخت افزار بسیار قدرتمند
سیستم عامل اندروید نسخه 4
دوربین 8 مگاپیکسلی همراه با فلاش LED
کیفیت ساخت بسیار خوب
32 گیگابایت حافظه داخلی


عدم وجود شکاف برای قرار گیری قلم
عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی




جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, :: 12:4 ::  نويسنده : ابوالفضل
:: نقد و بررسی Sony Xperia Z

طراحی و ساخت
اکسپریا زد از یک بدنه شیشه ای بهره می‌برد. یک بدنه شیشه ای کاملا مقاوم و البته بسیار خوش ساخت که هنگام در دست گرفتن آن، کیفیت خوب آن را احساس می‌کنید. به نظر می‌رسد سونی در مورد بدنه این گوشی ریسک نموده و به جای استفاده از یک قاب پشتی پلاستیکی، قاب پشتی گوشی را نیز شیشه ای تولید نموده است. اما این ریسک کاملا مثبت نموده و گوشی جدید سونی را به یک گوشی زیبا، مقاوم و البته شکیل تبدیل نموده است. اما زیبایی گوشی با قطر بسیار کم آن ، دو چندان می‌شود. قطر این گوشی تنها 7.9 میلی متر است که بسیار عالیست. اما ابعاد گوشی 71×139 میلی متر است که 146 گرم نیز وزن دارد. در کل از نظر ابعاد و وزن، می‌توان آن‌را یک گوشی کاملا متوازن دانست که در دست احساس بسیار خوبی را به کاربر القا می‌نماید. البته ناگفته نماند که بزرگی گوشی باعث می‌شود تا به راحتی نتوان با یک دست با آن کار کرد. اما برسیم به نحوه قرار گیری شکاف‌ها و کلید های کنترلی گوشی. دور تا دور گوشی را که نگاه کنید، در سمت راست و بر روی لبه راستی گوشی با کلید کنترل صدا و پاور مواجه می‌شوید که در کنار آن‌ها شکاف قرار گیری سیم کارت و بلندگو قرار دارند. کلید پاور این گوشی که کاملا فلزی است، به طور نا هماهنگی از بدنه بیرون زده، طوری که به نظر کمی عجیب و نا متناسب می‌رسد. در سمت چپ نیز، شکاف microSD قرار دارد که البته توسط روکشی مقاوم پوشانده شده است. همچنین درگاه microUSB و کانکتور داک نیز در همین سمت تعبیه شده‌اند. در بالای گوشی نیز جک 3.5 میلی متری هدفون قرار داده شده است که مانند بقیه شکاف‌های گوشی پوشیده شده است. نهایتا در قسمت پشتی گوشی نیز دوربین، فلاش LED و میکروفون دوم قرار گرفته‌اند که همراه با یک لوگوی Sony، قاب پشتی گوشی را نیز زیبا کرده‌اند. دور تا دور گوشی هیچ شکافی را نمی‌بینید که توسط محافظ پوشانده نشده باشد. اما نکته مهم طراحی این گوشی، وجود گواهینامه IP57 برای این گوشی می‌باشد. گواهی نامه IP57 این گوشی این نکته را تداعی می‌کند که این گوشی در مقابل غبار کاملا مقاوم است و در مورد آب نیز تا 30 دقیقه در عمق یک متری، مقاومت آن تضمین شده است. شاید برایتان سوال پیش بیاید که مگر می‌شود از خروجی‌های گوشی آب به داخل آن نفوذ نکند؟ در جواب باید بگوییم که بله، درپوش‌های پلاستیکی و کاملا چفت شده خروجی‌ها باعث می‌شوند که آب به هیچ وجه از این راه به داخل گوشی نفوذ ننماید. البته در عین استحکام، خارج کردن درپوش‌ها نیز بسیار آسان است. سیم کارت و کارت حافظه هم که در زیر درپوش جایشان کاملا امن است. به نظر می‌رسد فقط سونی قصد دارد در زمینه ساخت گوشی‌های مقاوم فعالیت نماید و حتی پرچمداران خود را نیز از این مزیت برخوردار سازد. در نهایت باید بگوییم که با دیدن ظاهر این گوشی، کیفیت ساخت آن و البته در عین مقاومت، زیبایی و ظرافت آن، مجذوب طراحی آن گشتیم که می‌توان در قسمت طراحی و ساخت Xperia Z را کاملا موفق دانست.

صفحه نمایش
ابتدا به معرفی صفحه نمایش بپردازیم. صفحه نمایش این گوشی یک صفحه نمایش 5 اینچی از نوع TFT می‌باشد که دارای رزولوشن بسیار بالای 1920×1080 یا همان FullHD می‌باشد. با وجود ابعاد و رزولوشن آن، تراکم پیکسلی صفحه نمایش عدد بسیار خوب 443ppi را حاصل می‌نماید. در ضمن، این صفحه نمایش قادر است تا 16 میلیون رنگ را نمایش دهد و تا 10 لمس همزمان را نیز درک نماید. تا به اینجا مشخصات آن‌را بیان کردیم که همگی عالی هستند. اما عملکرد صفحه نمایش Xperia Z چگونه است؟ از نظر کیفیت تصویر باید بگوییم که مجذوب آن خواهید شد. به هر حال از کمپانی معتبر سونی که از قدیم یکی از سردمداران تکنولوژی‌های صوتی تصویری بوده چیزی غیر از این هم انتظار نمی‌رفت. سونی بر روی این گوشی از موتور Bravia 2 استفاده نموده است که وقتی آن‌را در کنار گوشی‌های قبلی این کمپانی با موتور Bravia قرار دادیم، افزایش کیفیت را به وضوح مشاهده نمودیم. البته متاسفانه این موتور فقط در زمان تماشای عکس یا ویدئو با اپلیکیشن استاندارد دستگاه فعال می‌باشد و برای مثال در هنگام مشاهده عکس در Browser، از مزیت این موتور بهره‌مند نخواهید شد. در صورتیکه Brightness صفحه نمایش را نیز بالا ببرید، عملکرد صفحه نمایش در شرایط نوری قوی و در زیر نور مستقیم آفتاب نیز راضی کننده خواهد بود. اما حال که همه خوبی‌های صفحه نمایش را گفتیم، می‌خواهیم به مواردی که ترجیح می‌دادیم وجود نداشت نیز اشاره کنیم. همانند صفحه نمایش پرچمداران قبلی این کمپانی مانند Xperia S، صفحه نمایش این گوشی نیز رنگ را مقداری مرده نمایش می‌دهد. البته این بدین معنا نیست که با دیدن صفحه نمایش لذت نبرید، بلکه در کنار IPS LCD ها و یا SuperAMOLED ها اگر آن‌را قرار دهید، احساس می‌کنید که ای کاش رنگ‌ها مقداری زنده تر بودند. اما مورد دیگری که ما را مقداری آزار داد، عملکرد آن در زوایای مختلف بود که کماکان عالی نیست. انتظار داشتیم سونی در این صفحه نمایش فکری به حال دید در زوایای مختلف آن نیز بکند که به نظر می‌رسد باید این انتظار را به آینده موکول نماییم. به هر حال، با اینکه عملکرد این صفحه نمایش کاملا مناسب ارزیابی می‌گردد، اما به نظر می‌رسد سونی برای عقب نماندن از کورس رقابت در قسمت صفحه نمایش، باید با سرعت بیشتری پیشرفت نماید.

سخت افزار
اما مغز متفکر این گوشی را یک چیپ Snapdragon S4 Pro ساخت کمپانی Qualcomm به همراه یک پردازنده چهار هسته ای از نوع Krait با فرکانس 1.5 گیگاهرتز تشکیل می‌دهد. در ضمن، وظیفه پردازش‌های گرافیکی دستگاه نیز بر عهده یک پردازشگر از نوع Adreno 320 می‌باشد که در کنار 2 گیگابایت حافظه رم، عملکرد بی نقص دستگاه را در تمامی جوانب تضمین می‌نمایند. اما حافظه داخلی این دستگاه 16 گیگابایت است که با وجود قابلیت پشتیبانی آن از کارت‌های حافظه microSD، می‌توان تا 32 گیگابایت دیگر نیز به آن افزود. پس بابت حافظه جهت ذخیره فایل در این گوشی مشکلی نخواهید داشت. خوب، در زمانی که همه کمپانی‌ها بالاترین قطعات سخت افزاری را بر روی گوشی‌های خود قرار می‌دهند اصلا عجیب نیست که سونی هم بهترین‌ها را برای گوشی خود استفاده نماید، و در واقع عجیب است اگر کمپانی‌ای در این رقابت با ساخت گوشی‌های متوسط خود را از رقبا عقب بیاندازد. به هر حال، این مشخصات سخت افزاری یکی از برترین‌ها تا به این تاریخ می‌باشد. اما نتایج تعدادی از تست‌ها نیز به ما نشان داد که عملکرد سخت افزاری این دستگاه بسیار عالیست. در بنچمارک Pi عملکرد Xperia Z از گوشی‌های بزرگی همچون Xperia T، One X Plus، Optimus G و حتی Galaxy Note II بهتر بود. بنچمارک Linpack نیز دیگر آزمایشی بود که نشان داد عملکرد این گوشی از همه گوشی‌های فوق بهتر است. در تست‌های Quadrant، Geekbench، Egypt و BrowserMark نیز این گوشی نشان داد که با یکی از قوی‌ترین گوشی‌های تولید شده تا به امروز مواجه هستیم.

نرم افزار
اما می‌رسیم به نرم افزار این گوشی که شامل سیستم عامل، مرورگر و ... می‌شود. سیستم عامل موجود بر روی Xperia Z نسخه 4.1.2 یا JellyBean از سیستم عامل موفق اندروید می‌باشد. این باعث می‌گردد که کاربران این گوشی از همه امکانات این سیستم عامل برخوردار باشند، چرا که با وجود سخت افزار مناسب این گوشی، نسخه جدید اندروید نیز بر روی آن وجود دارد. با اینکه یک نسخه جدید تر نیز از اندروید یعنی 4.2 وجود دارد، اما تغییرات آن نسبت به نسخه 4.1 آنقدر ناچیز است که می‌توان از آن چشم پوشی نمود. رابط کاربری نیز همان رابط کاربری ساده و بی آلایش سونی می‌باشد که پیش‌تر بر روی گوشی‌های این کمپانی دیده بودیم. اولین چیزی که ما را به واقع شگفت زده نمود، نحوه آنلاک نمودن گوشی بود که به زیبایی و با کشیدن انگشت از بالا به پایین و یا بالعکس صورت می‌پذیرفت. این رابط کاربری بی شک زیباترین رابط کاربری موجود بر روی گوشی‌های اندرویدی نیست، اما یکی از ساده‌ترین و User Friendly ترین آن‌هاست. همه برنامه های مورد نیاز و پر مصرف‌تر خیلی دم دست و سر راست هستند و دستیابی به آن‌ها به راحتی صورت می‌پذیرد. صفحه کلید مجازی این گوشی نیز دست‌خوش تغییراتی گشته است، به شکلی که " نقطه " از روی آن حذف شده و به قسمت متفرقه صفحه کلید منتقل شده است که استفاده از آن مقداری تایپ را کند می‌نماید. البته با دو بار لمس کلید Space می‌توان یک فاصله و یک نقطه تایپ نمود که تا حدودی کاربردیست. همچنین Small Apps که پیش‌تر بر روی Xperia T نیز قرار داشت، بر روی این گوشی نیز قرار دارد. هنگامی که کلید مالتی تسک را انتخاب می‌کنید، علاوه بر لیست آخرین برنامه های اجرا شده، تعدادی برنامه در نوار پایینی وجود دارند (مانند ماشین حساب، دفترچه یادداشت، ...) که با انتخاب آن‌ها، برنامه مورد نظر به صورت کوچک شده اجرا می‌شود و شما می‌توانید همزمان با کارهای دیگر، همیشه این برنامه را بر روی صفحه خود همراه داشته باشید. به طور مثال شما می‌توانید هنگام تماشای ویدئو، برنامه دفترچه یادداشت را به صورت کوچک شده بر روی صفحه خود قرار داده و نوت برداری کنید. با اینکه این قابلیت همه برنامه‌ها را شامل نمی‌شود، اما قابلیتی بسیار به درد بخور است. اما با وجود امکانات مناسب اتصال به اینترنت مانند شبکه پر سرعت 4G، 3G ، Wi-Fi، GPRS و Edge و سخت افزار و صفحه نمایش مناسب دستگاه، مرورگری اینترنت با این گوشی به یک کار لذت بخش تبدیل شده است. سونی بر روی این گوشی به صورت پیش فرض Google Chrome را نیز قرار داده که تجربه بهتری را در اختیار کاربر در هنگام گشت و گذار در اینترنت قرار می‌دهد. از دیگر راه های ارتباطی این گوشی می‌توان به نسخه 4 از فناوری بلوتوث، فناوری‌های NFC و DLNA و همچنین امکان اتصال آن به تلویزیون توسط درگاه USB و با کابل MHL اشاره نمود. اما Xperia Z یک مالتی مدیا پلیر بسیار خوب نیز هست. با وجود صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت آن، می‌توانید فیلم‌های FullHD خود را در آن نگاه کنید و نهایت لذت را ببرید. در ضمن، وجود موزیک پلیر Walkman بر روی آن، باعث می‌گردد که کیفیت پخش موزیک نیز در این گوشی فوق‌العاده باشد.

دوربین
یکی از بهترین قسمت‌های Xperia Z، دوربین 13 مگاپیکسلی آن با سنسور Exmor RS است. به علاوه به لطف پردازنده بسیار قدرتمند این گوشی، می‌توانید با سرعت بالایی عکاسی کنید. عکس‌ها کنتراست بسیار خوبی دارند و رنگ‌های تولید شده زنده و طبیعی هستند. عکس‌های گرفته شده توسط این دوربین را با عکس‌های گوشی‌هایی مانند Lumia 920، iPhone 5 و Galaxy S III مقایسه نمودیم. نمی‌توان گفت که به واقع دوربین این گوشی عکس‌های جدیدی را به شما می‌دهد. شاید بتوان در بهترین حالت عکس‌های ثبت شده با دوربین این گوشی را در حد همان 8 مگاپیکسلی ها دانست.اما با این حال جزئیات بالا بوده و نویز تصاویر کم است. کیفیت تصاویر گرفته شده در شرایط نوری ضعیف نیز رضایت بخش است و فلاش LED آن کمک فراوانی در کاهش نویز تصویر می‌کند. فیلم‌برداری Xperia Z نیز شرایط یکسانی دارد و بسیار خوب است. رابط کاربری بسیار ساده و البته پر از امکانات متنوع عکاسی می‌باشد. در ضمن، امکان فیلم برداری HDR نیز بر روی این گوشی فراهم است.در مجموع می‌توانیم بگوییم که در مقایسه با دوربین گوشی‌های رده بالای دیگر، دوربین Xperia Z خوب و رضایت بخش عمل می‌کند. در ضمن، یک دوربین 2.2 مگاپیکسلی نیز جهت انجام مکالمات تصویری در جلوی گوشی قرار دارد که برای این منظور بسیار با کیفیت و عالیست.

باتری
با وجود بزرگی این گوشی، سونی از فضای موجود حداکثر استفاده را کرده و یک باتری 2300 میلی آمپر ساعتی را در گوشی جای داده است. با وجود یک صفحه نمایش 5 اینچی با رزولوشن FullHD، بیش از هر زمان دیگری نیاز به همچین باتری قدرتمندی احساس می‌گردد که خوشبختانه سونی به خوبی این نیاز را با وجود یک باتری لیتیوم-یونی برطرف نموده است. با هر مرتبه شارژ باتری، می‌توان به راحتی تا 11 ساعت با گوشی مکالمه ممتد انجام داد. همچنین بیش از 40 ساعت پخش موسیقی در توان این باتری می‌باشد. البته با وجود گواهینامه IP57 بر روی این گوشی، بالطبع قاب پشتی قابل باز شدن توسط کاربر نمی‌باشد و باتری نیز توسط کاربر قابل تعویض نیست.

جمع بندی
Xperia Z به واقع پرچم‌داری آبرومند برای سونی است. این گوشی آنقدر از همه نظر خوب تولید شده است که بتواند حتی تا پایان سال 2013 که مسلما گوشی‌های قدرتمند زیادی معرفی خواهند شد، نماینده شایسته ای برای سونی در رقابت با دیگر کمپانی‌ها باشد. به واقع با یک گوشی زیبا، خوش ساخت، منحصر به فرد به جهت مقاومت در برابرآب و گرد و غبار و بسیار قدرتمند آشنا شدیم که از نظر ما گوشی بسیار ارزشمندیست. با اینکه صفحه نمایش در بالاترین حد ممکن نیست و شاید این تنها نکته ناراحت کننده گوشی است، اما عملکرد کلی گوشی بسیار خوب است. اگر خواهان داشتن یکی از قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی تولید شده تا به امروز و یا در واقع قدرتمندترین آن‌ها هستید، حتما پرچمدار جدید سونی را نیز در بین انتخاب‌های خود بررسی نمایید.

صفحه نمایش 5 اینچی با کیفیت FullHD
سخت افزار بسیار قدرتمند با عملکرد عالی
نسخه 4.1 از سیستم عامل اندروید
دوربین 13 مگاپیکسلی به همراه دوربین مکالمات تصویری 2.2 مگاپیکسلی
گواهینامه IP57
پشتیبانی از راه های مختلف اتصال به شبکه اینترنت
پشتیبانی از کارت حافظه جانبی تا 32 گیگابایت
پشتیبانی از فناوری‌های NFC و DLNA

کنتراست نسبتا پایین صفحه نمایش
دوربین 13 مگاپیکسلی با عملکردی در حد دوربین‌های 8 مگاپیکسلی




درباره وبلاگ


با سلام و عرض ادب به بینندگان گرامی من براتون کمی مطلب آوردم.شما با شرکت در نظرسنجی می تونید من رو خوشحال کنید.من هر روز این بلاگ را چک می کنم.و هر ماه راجع به بیشترین نظر در نظر سنجی مطلب می نویسم. من پذیرای نظرات شما هستم و همچنین تبلیغات تکنولوژی های برتردنیا. راستی یادم رفت راجع به اسم و برخی اطلاعات شخصی خودم باهاتون حرف بزنم. اسم من ابوالفضل است و فامیلم هم حاجی زاده.من بچه بوشهر هستم و در6/10/1379بدنیا اومدم و الآن هم 13 سالمه.امیدوارم از بلاگم خوشتون بیاد!!! با تشکّر،مدیر بلاگ.خسته نباشید...
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تکشو و آدرس ya79.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 26
بازدید ماه : 26
بازدید کل : 24301
تعداد مطالب : 124
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1